Spiderwick Chronicles Christian Book Review Special Interest Examples Resume Essay On Buying A Homeless Shelter Pay For Performance Plan Essay Abstract Summary About The Cyclops

Het Team

Hier leest u wat meer over de tandarts en de medewerkers van onze praktijk en hun werkzaamheden.

Herman van der Sluis

Tandarts

In 1997 begon mijn studie tandheelkunde in Amsterdam. Sinds oktober 2002 ben ik werkzaam als tandarts.

Na vijf jaar gewerkt te hebben in diverse praktijken kreeg ik in 2007 de mogelijkheid de praktijk aan de Chr. Huijgensstraat 40 over te nemen. De praktijk is sindsdien gegroeid.

Een tijd lang heb ik een dag in de week gewerkt bij een verwijspraktijk voor implantologie. Daarnaast volgde ik diverse cursussen. Zodoende kunnen er implantaatbehandelingen en complexe wortelkanaalbehandelingen plaatsvinden in Numansdorp.

  Marieke van der Sluis

  Administratie

  Een praktijk kan niet bestaan zonder een degelijke administratie. Deze wordt verzorgd door Marieke van der Sluis.

  Zij werkt op dinsdag en vrijdagochtend.

   Elly Korbijn

   paro-preventie assistente

   Elly Korbijn werkt als paro-preventie assistente in de praktijk.

   Behalve alle gangbare assistentie-werkzaamheden maakt zij onder andere verzegelingen in de grote blijvende kiezen van kinderen en is zij voor een groot gedeelte het aanspreekpunt voor uw mondhygiëne. Zij begeleidt en behandelt patiënten met parodontitis, zowel in de actieve fase als in het nazorgtraject; dit omvat onder meer het geven van gerichte voorlichting en mondhygiëne instructies, het registreren van de mate waarin het tandvlees ontstoken is (pocketstatus), het opstellen van een behandelplan en het schoonmaken van de tandhalzen onder het tandvlees.

   Ook houdt Elly zich sterk bezig met OMFT. Zie voor meer informatie het kopje "behandelingen-OMFT".

   Al deze handelingen vallen onder verantwoordelijkheid van de tandarts, maar worden onder supervisie van de tandarts door haar uitgevoerd.

   In 2012 heeft Elly de cursus Mondhygiëne Module I succesvol doorlopen. In 2016 behaalde zij de module I van de cursus paro-preventie assistente. Module II werd afgerond in 2017.

    Nettie Hendriksma

    Assistente

    Nettie is assistente.

    Zij werkt achter de balie als ook aan de stoel. Ze maakt de afspraken met u en assisteert de tandarts bij de behandelingen.

    Verder zorgt een assistente ervoor dat alle spullen klaarstaan. Ook voert ze zelfstandig diverse handelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen (boven het tandvlees), het geven van mondhygiëne-instructie, het polijsten van het gebit en het maken van röntgenfoto’s.

     Debora Ruiten

     preventie-assistente

     Debora Ruiten werkt als preventie assistente in de praktijk.

     Behalve alle gangbare assistentie-werkzaamheden maakt zij onder andere verzegelingen in de grote blijvende kiezen van kinderen en is zij voor een groot gedeelte het aanspreekpunt voor uw mondhygiëne. Zij begeleidt en behandelt patiënten met ontstoken tandvlees. Dit omvat onder meer het geven van gerichte voorlichting en mondhygiëne instructies, het registreren van de mate waarin het tandvlees ontstoken is (pocketstatus), het verdoven van het gebit en het schoonmaken van de tandhalzen onder het tandvlees. Ook is zij bekwaam en bevoegd om verdoving te geven en kleine vullingen te maken bij zowel kinderen als volwassenen.

     Al deze handelingen vallen onder verantwoordelijkheid van de tandarts, maar worden onder supervisie van de tandarts door haar  uitgevoerd.

     In 2012 heeft Debora de cursus Mondhygiëne Module I succesvol doorlopen.

      

      Jolanda Fillekes

      Assistente

      Jolanda is assistente.

      Zij werkt achter de balie als ook aan de stoel. Ze maakt de afspraken met u en assisteert de tandarts bij de behandelingen.

      Verder zorgt een assistente ervoor dat alle spullen klaarstaan. Ook voert ze zelfstandig diverse handelingen uit zoals het verwijderen van tandsteen (boven het tandvlees), het geven van mondhygiëne-instructie, het polijsten van het gebit en het maken van röntgenfoto’s.

       Sergio Blomjous

       Tandprotheticus

       Sergio is tandprotheticus.

       Een tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van een kunstgebit. Hij is niet alleen technisch, maar ook medisch-biologisch opgeleid en heeft de kennis in huis om het vervangende kunstgebit te maken dat precies bij u past. Zo hebben we iemand van het tandtechnisch laboratorium die, behalve de gipsen modellen, ook het gezicht van de patiënt ziet. Dat is wel zo prettig. Uiteraard wordt gewerkt met de nieuwste technieken en materialen voor het beste eindresultaat.

       Sergio werkt in onze praktijk op de dinsdag.